O nama

Dobrodošli na stranice tvrtke KULTUR-NIK d.o.o.

Tvrtka  KULTUR-NIK d.o.o. za organizaciju i usluge, počela je s djelovanjem 1995. god. kao obiteljska tvrtka u uslužnim djelatnostima za osobne potrebe. Povećanjem ponude djelatnosti promijenili smo i ime tvrtki ( 2009.god.) s ciljem  da to ime simbolizira pobliže i nove djelatnosti.
Zadovoljstvo nam je predstaviti vam proširenu ponudu  djelatnosti naše  tvrtke:

 1. iznajmljivanje (rent a car) osobnih i kombi putničkih vozila
 2. turistička agencija
 3. organiziranje kulturnih događaja, festivala
 4. najam razglasa

Naše osnovno usmjerenje od početka djelovanja je da našim korisnicima omogućimo kvalitetnu, cjelovitu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju. Svakom korisniku bilo da se radi o najmu vozila, organiziranju turističkog putovanja, najmu razglasa ili  organizaciji festivala,  pristupamo individualno, uzimajući u obzir njegove  specifične potrebe u bilo kojem segmentu našeg djelovanja. Naš stručni i odgovorni tim iskusnih djelatnika uvijek je spreman udovoljiti vašim zahtjevima u skladu s našim tehničkim mogućnostima.
Mnogobrojne domaće i strane tvrtke te turističke i rent-a-car agencije prepoznale su u nama pouzdanog partnera. Nadamo se da će naša kombinacija vrhunske usluge, profesionalnosti i povoljnih cijena zadovoljiti i Vas.
Ukoliko ste se odlučili pokloniti nam povjerenje, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji vam najviše odgovara. Zadovoljstvo će nam biti odgovoriti na vaše upite.


Misija


Kao obiteljsko poduzeće bogate tradicije kojim upravlja vlasnik, orijentirani smo na budućnost na našim glavnim tržištima  te koristimo naše iskustvo i stručnost za stvaranje naše pozicije na novim tržištima.

Osnovni cilj i zadatak  firme 'je pružanje usluga prijevoza na  području Hrvatske i EU, organizacija putovanja i organizacija kulturnih manifestacija. Našim korisnicima nudimo široku paletu usluga koje nadopunjavaju vrhunska usluga i visokokvalitetna vozila i oprema. Angažman naših djelatnika, fleksibilnost i individualni pristup svakom korisniku čine nas poželjnim poslovnim partnerom. Stalnim poboljšanjem naših radnih procesa, uvođenjem inovativnosti i naprednim razmišljanjem osiguravamo zajednički uspjeh naše firme i korisnika naših usluga.


Vizija


Poslovni prioritet na svim nivoima djelovanja zasnovan je na činjenici da je korisnik usluga razlog našeg postojanja i mjerilo našeg uspjeha. S našim partnerima i povezanim društvima koja se bave sličnim djelatnostima želimo stručno, inovativno i pouzdano ispuniti želje naših korisnika. Poboljšanjem  postojećih usluge u prijevozu i organizaciji, kreiranjem  novih  proizvoda i usluga planiramo postati prepoznatljiva firma u turističkom i prijevozničkom segmentu.


Naše vrijednosti


 1. Odgovorno ponašanje :
  • Okolina: voditi brigu o očuvanju prirodne okoline i društvenih vrijednosti
  • Zdravlje: osigurati radne uvjete i sredinu koji osiguravaju očuvanje zdravlja svakog djelatnika
  • Sigurnost: stalno raditi na održavanju infrastrukture i poboljšanju uslova rada kao i zaštite na radu u skladu sa zakonskim propisima
 2. Orijentacija na kupca
  • Osnovni način rada djelatnika je individualni pristup svakom kupcu, ispunjenje zahtjeva korisnika naših usluga na korektan, pouzdan i profesionalan način
 3. Orijentacija na zaposlenika
  •  Uspostavljanje atmosfere suradnje, povjerenja, odgovornosti i timskog rada, uključivanje zaposlenika u kreiranje i poboljšavanje poslovnih procesa
 4. Poduzetnička odgovornost
  • Odgovornim upravljanjem i korištenjem motiviranosti djelatnika ostvarivati zadane ciljeve i planirane poslovne rezultate te na taj način povećavati vrijednost obiteljskog poduzeća
 5. Povjerenje i poštovanje
  • Suradnje sa poslovnim partnerima se mora temeljiti na međusobnom povjerenju, transparentnosti i otvorenoj komunikaciji. Firma KULTUR-NIK d.o.o poštuje i uvažava kulturne i društvene običaje i razlike među zemljama u kojima iam poslovne partnere.
 6. Posebnost
  • Glavne značajke djelovanja naše firme su inovativnost, fleksibilnost, kompetentnost i sposobnost brzog donošenja odluka