Prijevoz

Tvrtka KULTUR-NIK d.o.o stoji Vam na usluzi ako želite iznajmiti neko od naših kombi vozila ili osobno luksuzno vozilo za VIP prijevoz.
Naši djelatnici će pokušati pronaći prihvatljivi model najma vozila sa ili bez vozača, ili organizirati prijevoz te vas sigurno i udobno dovesti na željenu destinaciju.

Uslugu prijevoza putnika vršimo putničkim kombi vozilima u kojima se može udobno smjestiti 8 putnika i prtljaga. Ukoliko se vozila iznajmljuju bez vozača kapacitet je 8 + 1 mjesta. Kombi vozila su luksuzno opremljena (dvostruka klima, dvostruko grijanje, pojačana zaštita putnika zračnim jastucima). Vozila su osigurana prema Zakonu o cestovnom prometu( obavezno i kasko osiguranje).
 Naši djelatnici i usluge će se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama (vrijeme polaska, potrebne stanke na putu) jer Vam stojimo na raspolaganju kada to Vama treba (24 sata).
Nudimo Vam:
  • prihvatljive cijene usluga,
  • dostupnost u vremenu i prostoru
  • udobna i nova vozila
  • prijevoz na posebna događanja poput sportskih i kulturnih manifestacija
  • prijevoz manjih skupina turista na izlete i razglede grada
  • međugradski i međunarodni prijevoz putnika
  • transferi iz zračnih luka i gradova u RH I EU
  • višednevni najam vozila sa ili bez vozača
  • posebne pogodnosti za poslovne korisnike

Udobna i nova vozila, dugogodišnje iskustvo vozača i odlično poznavanje prometnica u Hrvatskoj i Europi osigurat će vam siguran i brz prijevoz do željenog cilja, a točnost i pouzdanost vozača kvalitetnu uslugu prijevoza do odabrane destinacije.
Ukoliko se za putovanje ili iznajmljivanje putničkog vozila odluči veći broj osoba cijena je vrlo pristupačna, a udobnost koju imate u klimatiziranom kombi putničkom vozilu je neusporediva s ostalim oblicima prijevoza (vlak ili autobus).
Vi sami kreirate svoj način putovanja, vrijeme polaska, kojim putem doći do odredišta, s kim ćete putovati,gdje ćete stati na putu radi odmora.
U kontaktu s našim djelatnicima možete dogovoriti sve detalje vašeg putovanja.
Dodaci za vozila kao što su sjedalica za dijete, nosači za skije i dr. ne naplaćuju se posebno, ali je potrebno naručiti ih kod rezervacije vozila.
Na našoj stranici možete pronaći informacije o modelima vozila, uvjetima najma, cijenama, izvršiti rezervaciju ili nam poslati upit.
Možete nam se javiti na naše kontakt brojeve ili e mailom, a mi ćemo se potruditi u što kraćem vremenu ispuniti vaše želje.


Više o našim vozilima možete naći ovdje