Turistička agencija

Sa zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da smo osnovali specijaliziranu turističku agenciju za kulturni turizam, eko turizam i tradiciju : KULTUR-NIK TRAVEL, koja djeluje kao sastavni dio tvrtke KULTUR-NIK d.o.o., za organizaciju i usluge.
Nalazimo se u Novom Zagrebu, u naselju Blato, u blizini sportskog centra Arena Zagreb.
Agenciju čini tim iskusnih i profesionalnih turističkih djelatnika s bogatim iskustvom rada u svim segmentima turističkog poslovanja. Naša orijentacija je receptivna, s naglaskom da nudimo aranžmane i u zemljama regije, koji se idejno preklapaju s programima koje nudimo u Hrvatskoj.
Iako u Hrvatskoj postoji više turističkih agencija, od kojih jedan manji dio nudi aranžmane kao što su: „zelena Hrvatska“, niti jedna od njih nije obuhvatila ukupnu ponudu posebnih oblika turizma (kulturni turizam kroz arheološke,kulturološke i citybreak ture , eko turizam na zaštićenim područjima uz promatranje ptica , eno i gastro turizam ruralne Hrvatske, te pustolovni turizam kroz pješačke i biciklističke ture ). Upravo to Vam nudi KULTUR-NIK travel.
Ruralno danas više ne znači primitivno, nego prirodno, izvorno i umirujuće, a tradicijsko više ne znači dosadno, već jamči povratak u uzbudljivu i slikovitu prošlost. Potaknuti tim trendovima u našu ponudu uvrstili smo i organizaciju vjenčanja i ostalih tematskihevenata na takvim destinacijama. Dodatno ih možemo obogatiti i ponudom ostalih usluga koje su neophodne u organizaciji takvih događanja.
Mogućnosti je mnogo, od istraživanja prirodnih i kulturnih atrakcija Hvatske i okolnih zemalja, uživanja u tradicionalnom ambijentu i punom stolu autohtone, domaće kuhinje, razgledavanja vinograda , voćnjaka i starih klijeti, kušanja vina iz obiteljskih vinarija, do velikog izbora rekreacijskih i kulturno-tradicijskih sadržaja.
U vlasništvu tvrtke posjedujemo i vlastiti vozni park, luksuzno opremljena kombi vozila kapaciteta 8+1, idealna za prijevoz manjih skupina turista.
Cilj nam je ponuditi stranim i domaćim turistima, kao i našim korporativnim klijentima, aktivan i sadržajan odmor,koji će zadovoljiti i njihovu intelektualnu radoznalost, kao i opuštanje za dušu i tijelo u zelenilu kontinentalne Hrvatske i zemalja regije.

U nadi da ćete nam uskoro pružiti priliku za organizaciju Vašeg putovanja iz snova,

Vaš KULTUR-NIK team!